buscant el 60... i celebrant els 4 anys!
Gairebé se'm fa de nit sense fer aquesta entrada, i avui toca fer-la per tres motius; un, que avui fa quatre anys el No Tot Són Postres i la Dolça van començar el seu viatge junts; dos, que vull trobar el núm.60; i tres que marxo de vacances... per tant deixaré de publicar durant uns quants dies!!
Els quatre anys de bloc és un goig celebrar-los amb tots vosaltres, només llegint-vos, i veient com em llegiu ja em puc donar com a satisfeta.
El 60? Quin 60? Doncs és el número que tindrà el proper coc que faci i publiqui... i he pensat (a veure què us sembla) que podrieu ajudar-me a trobar una recepta diferent de coc, una que us agradi especialment i que jo no tingui a la meva llarga llista de 59! Quan torni, el setembre, us prometo publicar el número 60 amb el coc que m'hagi cridat més l'atenció, i la resta seguiràn al darrere.
Què us sembla deixar-me la recepta o l'enllaç com a comentari! Vinga, a veure si en recullo força i puc arribar, no només al 60, a la centena!!!!
Fins ara hem fet, hem tastat, ens han agradat i hem publicat tots aquests: coca de llanda, Boston Cream Pie, coc o pastissets d'ametlla i taronja, coc amb gust de sempre, avets de Nadal, coc de pera, pastís de xocolata i formatge, coc de colacao, coc de préssec, coc humit de xocolata, coc integral de taronja, coc de xocolata i cireres, coc amb cabell d'àngel, coc de matafaluga, pastís de xocolata amb cobertura de xocolata, pa de pessic de la besàvia, coc de torró i taronja confitada, coc de fruita confitada, coc de clares, coc de kiwi, coc de llet condensada, coc de xocolata amb avellanes, coc amb anells de xocolata, coc de "vellanes" i canyella, coc d'ametlla, chocolate birthday cake, Victoria Sponge cake, coc de mandarina, coc d'avellanes i mantega salada, coc de formatge fresc, coc de torró, coc de taronja confitada i xocolata, coc de xocolata i carabassó, coc de poma, pastís de xocolata i ametlla, coc de carabassó, coc de xocolata i ametlles, coc d'ametlla i poma caramel·litzada, coc amb figues, coc d'avellanes, coc de xocolata al vi negre, coc de iogurt grec, coc de mató, plàtan i xocolata, pastís de xocolata, pecat de xocolata, coc de dos colors, coc de carabassa, coc de xocolata i taronja, pastís d'ametlla i limoncello, coc d'aigua, coc super esponjós, coc de canyella, pastís de pastanaga i ametlla, coc de Baileys, pastís de mató sense farina, coc de formatge quark, coc de xocolata i taronja, coc de llimona, coc de iogurt i coc de taronja.
I mentre vosaltres treballeu per trobar el núm.60 jo marxaré de vacances! Fins la tornada!!!!
Els quatre anys de bloc és un goig celebrar-los amb tots vosaltres, només llegint-vos, i veient com em llegiu ja em puc donar com a satisfeta.
El 60? Quin 60? Doncs és el número que tindrà el proper coc que faci i publiqui... i he pensat (a veure què us sembla) que podrieu ajudar-me a trobar una recepta diferent de coc, una que us agradi especialment i que jo no tingui a la meva llarga llista de 59! Quan torni, el setembre, us prometo publicar el número 60 amb el coc que m'hagi cridat més l'atenció, i la resta seguiràn al darrere.
Què us sembla deixar-me la recepta o l'enllaç com a comentari! Vinga, a veure si en recullo força i puc arribar, no només al 60, a la centena!!!!
Fins ara hem fet, hem tastat, ens han agradat i hem publicat tots aquests: coca de llanda, Boston Cream Pie, coc o pastissets d'ametlla i taronja, coc amb gust de sempre, avets de Nadal, coc de pera, pastís de xocolata i formatge, coc de colacao, coc de préssec, coc humit de xocolata, coc integral de taronja, coc de xocolata i cireres, coc amb cabell d'àngel, coc de matafaluga, pastís de xocolata amb cobertura de xocolata, pa de pessic de la besàvia, coc de torró i taronja confitada, coc de fruita confitada, coc de clares, coc de kiwi, coc de llet condensada, coc de xocolata amb avellanes, coc amb anells de xocolata, coc de "vellanes" i canyella, coc d'ametlla, chocolate birthday cake, Victoria Sponge cake, coc de mandarina, coc d'avellanes i mantega salada, coc de formatge fresc, coc de torró, coc de taronja confitada i xocolata, coc de xocolata i carabassó, coc de poma, pastís de xocolata i ametlla, coc de carabassó, coc de xocolata i ametlles, coc d'ametlla i poma caramel·litzada, coc amb figues, coc d'avellanes, coc de xocolata al vi negre, coc de iogurt grec, coc de mató, plàtan i xocolata, pastís de xocolata, pecat de xocolata, coc de dos colors, coc de carabassa, coc de xocolata i taronja, pastís d'ametlla i limoncello, coc d'aigua, coc super esponjós, coc de canyella, pastís de pastanaga i ametlla, coc de Baileys, pastís de mató sense farina, coc de formatge quark, coc de xocolata i taronja, coc de llimona, coc de iogurt i coc de taronja.
I mentre vosaltres treballeu per trobar el núm.60 jo marxaré de vacances! Fins la tornada!!!!
I per començar la llista jo us poso l'enllaç del coc que avui hem menjat per postres...
ResponEliminahttp://nototsonpostres.blogspot.com.es/2011/05/coc-de-matafaluga-46.html
PTNTS
Merescudes vacances!
ResponEliminaUn petó
Per molts anys ganxeta i desitjo que arribis, com a mínim, als 500 (cocs)! Quatre anys de bones receptes.
ResponEliminaBones vacances,
Nani
Moltes felicitats!!!!!!
ResponEliminaA veure què et sembla aquesta coca, a casa ens encanta i la Montserrat Seguí n'és l'estrella!
Bones vacances!!!! i moltes felicitats pel blog ja saps que ens agrada!!!
ResponEliminaPtnts i disfruteu molt!!!
Per molts anys, bones vacances... i feliços cocs!
ResponEliminaPetonets
Sandra
A veure si penso en alguna recepte!!!
ResponEliminaFelicitats i bones vacances, bon cop de coc!!!
ResponEliminaEnhorabona per aquest temps tan bo!!I a veure quan fas els 600!!! Bones vacances
ResponEliminaMoltes felicitats, Dolça, per partida doble. L'aniversari i les vacances.
ResponEliminaQue siguis molt feliç!
Petons.
uf! Quina feinada ens espera, Dolça, amb tants cocs com tens! Però 4 anys són 4 anys, i en el teu blog s'hi noten. A veure si m'inspiro i te n'envio una, m'agradaria molt ajudar a fer un post ben lluït, petons i felicitats!
ResponEliminaMare de Déu!! Amb els que ja has publicat i demanes més originalitat?? No sé si podràs comptar amb la meva ajuda... si ho aconsegueixo, no pateixis que te la faré arribar!
ResponEliminamare de Deu si hian cocs, jo no sé quin triar, bones vacances i felicitatas!!!
ResponEliminaVinga, m'animo a aconseguir aquest repte!!!!
ResponEliminaPenso...penso.....i participaré.
Bones vacances!!!!
Petons,
Olga
Però hi ha algun més!!!
ResponEliminaSi els tens tots!!!
Bé buscarem per la pila de receptes a veure si podem sorprendre't... encara que ho trobo difícil.
Petonets.
buenas vacaciones y felicidades por estos 4 años y por estos coc fantasticos.
ResponEliminapeto
bones vacances!!!!!!! gaudeix molt i a veure si ens presentes el nº 60 ;P petonets
ResponEliminaGRACIES AMIGA PER LES TEVES PARAULES...
ResponEliminaLa veritat es que hauría de pensar per contribuir al nº 60 i es que en confiança et diré que no s'hem donen massa be els DOLÇOS, vull dir de fer-los que no pas de menjarlos, jaja.
Si poso algún postre es mes per fer contents a tots els meus seguidors i visitants que altre cosa, pero qui sap a lo millor m'animo.
Encantada d'haver conegut el teu ESTUPENDO BLOG.
Salutacións amistoses :)
Conxita
Em sembla molt bona idea això de buscar el 60! Aquí et deixo l'enllaç del pa de pessic del Pare Pius que hi ha al meu blog, a veure si tinc sort i el publiques. Bones vacances!!!
ResponEliminahttp://iperpostresblogdepostres.blogspot.com.es/2012/06/pa-de-pessic-del-pare-pius.html
Montse.
Bones vacances!!! i per molts anys!!
ResponEliminaPer molts anys!!! què et sembla un de poma i avellanes? (de Reus, es clar! jeje) a casa el fem molt sovint, i és boníssim!! a veure si m'animo i publico la recepta algun dia d'aquests. Petons i molt bones vacances!
ResponEliminaFelicitats!!! podries fer un bescuit de canyella...MMMMMMMMM!!!
ResponEliminaEnhorabona! A mi no me'n ve cap al cap! Però el que sí que he pensat, portant la qüestió al meu terreny del disseny, és que en podries editar un PDF amb els 60 cocs que ens poguéssim descarregar, per celebrar la data. Quedaria una 'coc…ada' (pillat?:)
ResponEliminaJa ho he deixat anar! Apa, bones vacances!
Aquesta és la meva aportació!!!
ResponEliminahttp://lacuinadelolga.blogspot.com.es/2012/04/coc-de-mel-de-casa-quartero.htm
Per cert, he afegit un enllaç al teu blog de cuina des del meu!!
Ets de Reus, oi?? jo sóc de Móra d'Ebre...estem molt a prop!!!
Bones vacances!!
Una abraçada,
Olga
per molts anys, dolça glòria! la collita de blocs del 98 fa força goig, oi? ;-)
ResponEliminam'agrada molt la teva iniciativa de demanar l'opinió dels lectors per al coc número 60, igual te la copio quan hi arribi amb els meus arrossos. he re reconèixer que en aquesta 'competició' entre cocs i arrossos, ets la clara guanyadora!
bones vacances!
Muchas felicidades... y que sigas con tus estupendas recetas muchos más
ResponEliminaMarxes de vacances i ens fiques deures.... ben fet!!!! Moltes felicitats per aquests 4 anys i tantes i tantes receptes bones.... anirem pensan... petons, i fins la tornada.
ResponEliminaCostarà trobar un bon coc i que encara no hagis publicat, però hi pensarem.
ResponEliminamentrestant et deixo l'enllaç d'un que a casa (i a la colla) agrada molt:
http://www.eltallerdecuina.cat/2012/03/bundt-cake-de-llimona.html
petonets
Suposo que ja el deus haver vist...però jo, pel moment que vivim, per l'aniversari de Barcelona 92 i perquè és un pastís deliciós, et recomanaré el Pastís de Barcelona:
ResponEliminahttp://www.lacuinadesempre.cat/2012/07/pastis-de-barcelona.html
I clar, desitjar-te que gaudeixis d'unes merescudes vacances...i que no cuinis res de res, que t'ho facin tot !!! (però tot, eh?, jeje).
...que si vols coca coca, potser t'agrada la "Coca de Mojito"...un invent força singular...
ResponEliminahttp://www.lacuinadesempre.cat/2012/06/coca-de-mojito.html
El meu preferit és el bescuit de pastanaga!
ResponEliminahttp://lofornerdeponent.blogspot.com.es/2011/01/pastis-de-pastanaga.html
Fins aviat!
Roger
Lerelererereeeeeeeeee (llegir cantant):
ResponEliminahttp://lacuinavioleta.blogspot.com.es/2012/08/pa-de-pessic-de-la-reina-victoria.html
Una abraçada,
Nani
Aquí tens la meva aportació per la teva seixantena recepta...
ResponEliminahttp://www.trossetsdecuina.cat/2012/08/agost-barcelona-proposta-19-cake-de.html
Espero que t'agradi, i moltes felicitas per aquests anys!
Hola Dolça estimada i guapa tu
ResponEliminaEm retard, dons per motius familiars he passat quasi dos mesos d´hospital i allunyada dels blogs, per manca de temps i energia.
PER MOLTS ANYS PER TOT
Petonets Susanna
No saps el que m'agradaria poder-te'n proposar un que et sorprengués... Però em queda taaant per aprendre... :S No se si els hauràs fet algún cop, però te'n proposo dos que a mi m'encanten: http://ximximiri.blogspot.com.es/2012/05/comencem-el-dia-ben-verds.html (pastís de matcha vegà), http://ximximiri.blogspot.com.es/2012/07/coca-de-cafe.html (coca de cafè).
ResponEliminaA veure si hi ha sort i no els has provat mai.. ;)
Petonàs!
ResponEliminaDolça; Per molts anys, per a tot plegat
Salutacions Dolça¡¡ :-D ;-D
Bones vacances!
ResponElimina